maanantai 1. maaliskuuta 2010

Niin maanantaita...

Tämä maaliskuun ensimmäinen maanatai on ollut kyllä NIIN maanantai kuin olla ja voi! Tukka likaisena,eikä mikään huvita ja liikaa paineita päivälle tekemisten suhteen. (sen tosin huomasin vasta iltapäivällä) Viikonloppuna ollut siis liian mukavaa, kun on krapula ilman alkoholia. Veljen kyläily ja ukin 80v päivillä vietetyt hetket saivat kaipuun kesään, nuoruusaikoihin, ja rokkihommiin. Ja vielä kun lähes koko päivän on taivaalta tullut isoja märkiä räntä hiutaleita.Viikonloppuna sain kuulla saavani ensi kesän Ilosaarirockiin pääsyn syntymäpäivälahjaksi!!! Viime vuonna oli aivan huippua pitkän taon jälkeen ja saimme rakkaan serkkuni kanssa idean pyrkiä pitämään tapahtuma jokavuotisena mahdollisuuksien mukaan. Nyt on aika ruksattu kalenteriin,eikä siihen muuta laiteta.

Juurikaan ei musiikkitarjonnassa ole vielä itselleni kovia nimiä,muita kuin The Micragirls. Nämä neitoset rokkaavat niin, ettei muista niin väliäkään kun seura on erinomaista ja on kesä! :)Lähempänä rokkia olisi tarjolla pääsiäisenä,jos vaan suunnitelmat menevät nappiin. Tarkoitus olisi lähteä Tampereelle ystävän luo viikonloppua viettämään ja samaan aikaan kaupungissa vierailee myös Nekromantix. Lippuja en ole uskaltanut vielä ennakkoon ostaa,mutta toivossa on hyvä elää sanoi lapamato. :D
Nykyään vielä Nekromantixissa soittaa rumpuja nainen, mikä on aina orkesterille plussaa. Viitaten levyjemme soittoon jossa mieluusti orkesterissa ainakin yksi nainen. Lux on nuoresta iästään monessa mukana ollut.

Eiköhän nuo räntäsateetkin piristy kun rokkia saa päivään,ainakin ajatuksena ja levyltä. Ja lauloivathan linnut aamusella jo kovasti. :)

2 kommenttia:

  1. Mulla jotenki romahti kaikki keikkainnostus ku muutin Ouluun ja tajusin et jäämeren rannalle on lyhyempi ku hyville keikoille. Nekromantix ois ollu ehoton ku vielä asuis etelässä, mutta leikin utopiaa ja OLETAn et ne hommataan Qstockiin (yeah right).

    VastaaPoista
  2. Oishan kyllä hienoa jos Nekromantix ois Qstockissa! Ite asuin 16v saakka Turun vieressä, enkä koskaan siellä asuessani käynyt Ruisrockissa,kun muutin keski Suomeen,aloin käymään! :D

    VastaaPoista