keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

Kesä saa tulla!!!

Sain tänään puhelun, jossa sain kuulla mekkoni ihanaisen lähteneen matkaan Englannista! Kohta se pääsee käyttöön ja kelitkin ehkä sen mukaiset kohta! Eli tässä kuva ihanaisesta Hell Bunny mekostani:Tämä onnistui Kemin Pink Octopussy liikkeen ansiosta. Näillä korkeuksilla kun ei juurikaan näitä putiikkejä makuuni ole ja olen saanut ostella Huuto.netistä tai tuunailemalla valmistaa rokimmat kuteet.

Kun käytte Kemissä päin,kannattaa käydä kurkkaamassa. Soitehan on: Kauppakatu 13 ja pinkkiä ikkunaa ei voi olla huomaamatta kaupungin harmaudesta.Nekromantixin keikka lähestyy ja koin aamupäivällä jopa hysterian tynkää matkaa ajatellessa! Tomerana olen paikkoja laitellut ja pyykkiä pessyt,että kaikki on valmiina kun lähdön hetki lähestyy. Kassiin nakellut vaatteita sitä mukaan kun asut mieleen putkahdelleet. Saa nähdä montako laukkua niitä tulee kolmelle päivälle... :P Kun ei koskaan voi tietää mitä tarvitsee ja paljonko. ;) Ison auton etuja on tuo,että voi hyvin ottaa mukaan vaikka neljä takkia jos haluaa tai kassillisen kenkiä... Vaikkakin varmasti maiharit utlevat eniten käyttöön, kun kelit lämpenevät koko ajan.

Tänäänkin oli +7astetta! Hurjan lämpimälle tuntui keli ja vedet räystäiltä tipahtelivat. Ihanaa, kyllä se kevät sieltä tulee.

Eilen laitoin kuvia leoparditakistani ja toivon mukaan tänään tai viimeistään huomenna voin ottaa kuvia valmiista takistani. Takin tuunaaminen on on onnistunut yllättävän hyvin, vaikkakin joudun kaiken ompelemaan käsin,koska takki on muotoilluista kohdista niin paksu, ettei mahdu ompelukoneeni jalan alle. Nyt olen lisäämässä takkiin sirkkanauhaa. En tosin voinut tekonahkaista laittaa, koska se oli ihan liian paksua ja laitoinkin sitten puuvillanauhaa,jossa myöskin sirkkoja. Ehkä selkään lisään nyörityksen somisteeksi, jos kaikki hyvin menee.

Nyt hommia jatkamaan,eivät lopu kesken koneella istumalla. Ihanaa keskiviikkoa kaikille! ♥

3 kommenttia:

 1. Ite oon hankkinu usiammankin Hell Bunny-koltun ebaysta, mutta viimeksi tilasin 2 mekkoa brittiläisestä attitudeclothing.comista. Se toinen mekko on tuota samaa pallokuosia punavalkosena versiona plus rintamuksesa on sydänaukko:)Näyttää tuo kevät onneksi etenevän täälä Oulusakin:D

  VastaaPoista
 2. Mää oon niin tampio etten osaa/uskalla tilailla ulkomailta ja sitten en kyllä edes uskalla ebay hommiin lähtä,ois tili miinuksilla koko ajan! :D

  Oli Kemiinkin vissiin kesemmällä tulossa sitä sydän aukkosta mekkoa,se on kyllä ihana! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniin mekon olet tilannut! Näkyy olevan kivat taskutkin :)

  VastaaPoista