keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Onko pakko syödä aamupalaa jos ei taho?!

Onko pakko syödä aamupalaa? Juu juu,tiedän,että se on päivän tärkein ruoka ja perusta. Mutta kun ei maistu,enkä saa alas. Se hyvä puoli kun oleskelee suurimman osan päivää kotona on, että voi syödä aamupalan hyvinkin myöhään. :D Kahvia toki on saatava heti aamusta,sitä ilman ei voi elää, ainakaan kovin virkeänä. Aamupala aika on hyvä joskus klo 11 maissa.



Kyllästyin syömään leipää ja teetä joka aamu ja nyt viime viikot ollut yllä olevan näköistä pöperöä aamiaiseni. Eli kuorittuna ja pilkottuna omena, vähän muroja, mitä nyt kaapistä löytyy ja päälle jugurttia. Ja eikun lusikoimaan! Hedelmät maistuu sentään ympäri päivän ja nitä pitääkin olla tarjolla aina.





Ja iso kuppi Rooibos teetä. Tätä ihanaa nektariinia ilman en tule toimeen. Joko maustettuna tai ilman. Olen niin huono juomaan vettä, että uskon korvaavani teellä nestehukan. Juomani tee on useimmiten jotain muuta kuin mustaa teetä,yleensä rooibosta tai yrttiä.



Viime ajat olen haaveillut aamupalaksi pirtelö hommista. Mutta se onnistuu vasta kun saamme ostettua uuden sauvasekoittimen,vanha sanoi sopimuksensa irti noi kuukausi sitten. Siihen jäi sitten ihanien marjapuurojen teko, koska ne maistuvat NIIN paljon paremmalta kun sauvasekoittimella tekee sen samettiseksi.

Seuraavien kuvien kaltaisia herkkuja saisin varmasti paremmin alas aamuisin...




Sauvasekoitinta odotellessa. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti