tiistai 30. maaliskuuta 2010

Pikku perhosia vatsassa

Maanantai meni univelkoja kiinni ottaessa. Pikku torkut siellä ja täällä auttoivat pääsemään päivän loppuun. Tuommoisten viikonloppujen jälkeen taas arvostaa kunnon yöunia! Paitsi että samanmoinen taitaa tulla seuraavastakin...

Nekromantixin keikka ja muut iloittelut Tampereella odottavat pääsiäisenä ja tuskin maltan odottaa! Matkalaukkua täyttänyt väliin, kun tulee matka-asuja mieleen. Ja säätiedotuksia seuraillut ja levyliikkeiden sijaintia ja valikoimaa tutkistellut. Samoin kirppareiden ja muiden putiikkien. Harmi, että aikaa niiden koluamiseen on vain lauantai. Mutta yritän käyttää ajan mahdollisimman tehokkaasti! :D

Huomasin,että keväiset lämpötilat saattavat kohdata meidät ja takkiahan sitä oli pakko alkaa tuunailemaan!Tämä Huuto.netistä huudettu takki on nyt tuunauksen alla. Se on aivan liian iso ja joudun sitä melko paljon laittamaan, jotta siitä tulisi edes jotenkin sopiva muodoilleni. Saisi olla pitempi, koska tuo pituus on hurjan hankalaa saada sovitettua minun mittaiselleni. Edessä vielä taskut, jotaka hankaloittavat hommaa.

Nyt olen hihat aukaissut ja neuloja kiinnitellyt ja tässä vaiheessa takki näyttää tältä:

Saa nähdä mitä tulee! Suunnittelin vähän rankempaa tyyliä, joten ehkä lisään takkiin vielä tekonahkaista sirkkanauhaa. Tai sitten nakkaan takin odottamaan tulevia onnistuneempia aikoja... Joskus kyllästyn tuunauksiin, kun en niitä saa sellaiseksi kuin suunnittelin. Pitäkäähän peukkuja, että tämä projekti onnistuu! Tarvitsen takin reissuun ja toivoisin, että se olisi juuri tämä.

3 kommenttia:

 1. Mitä kirppareita oot löytäny käyntilistalles? Pikkusen jakaantuu keskustan alueelle ne, että saa kipittää. Mutta ei mitään mahottomia välimatkoja. :)

  VastaaPoista
 2. Oo mikä takki! Jorailee ja pitää peukkuja pystyssä samalla.. <3

  M

  VastaaPoista
 3. Sanna-Mari: http://www.vuolanne.net/kirpputorit/#TAMPERE kirpparit ja niistä tuttu antoi vinkkiä mihin mennä,mutta keskustan alueen paikat varmaan vain kerkiää. :)

  Anonyymi: Kiitos,toivottavasti kaikki onnistuu niin kuin suunnittelin. :)

  VastaaPoista