torstai 11. maaliskuuta 2010

Maailman ihanin anoppi


Hiihtoloma se mennä vilistää, niin kuin kaikki mukava aina. (voiko pitää hiihtolomaa, jos ei ole koulussa tai töissä?!) Parin päivän jälkeen lähdettiin anopin hellään huomaan hieman pohjoisemmaksi. Minulle on sattunut mahtava onni kohdalle. Minulla on maailman ihanin anoppi! Rempseä, iloinen ja mukava muutenkin. Ei ole tarvinnut kärsiä mistään inhottavasta ja ikävästä anopista, vai lienekö jutut kauheista anopeista urbaani tarinaa?

Tietenkin yhteinen harrastuksemme,eli kirpputorien kiertely ja antiikki kiinnostus sitoo meitä paljon ja rakkaus samaan mieheen,toinen äitinä ja toinen vaimona. :) Ja käsityöt. Hän ammatin kautta, minä vain harrastuksen.


Kumpikin pitää myös kovasti käsityölehtien selailemisesta ja niiden suunnittelusta. Vuoroin lainaamme lehtiä toisillemme ja väliin sieltä joku tulee tehdyksikin.


Kumpikin kannamme kirpputoreilta kaikkea kaunista ja ah, niin tarpeetonta. Liian pieniä vaatteita,kun haluisimme vielä sopia kokoihin, joihin olemme joskus sopineet. Sitten taas myymme niitä kirpputoreilla tai huuto.netissä,kun kaapit pursuilevat käyttämättömistä vaatteita...
Puhelimessa menee joskus toistakin tuntia, vaikka olen huono puhumaan puhelimessa,enkä yleensä läärää luurissa. En edes ystävieni kanssa saa aikaa näin paljoa menemään puhelimessa. Varsinkin sunnuntaisin 1e päivänä on korvat kuumana puhelimien ollessa kovilla! :)
Ihanaa kun anopin kanssa viihtyy. Voimme viettää aikaa haaveillessamme uusista asunnoista tai lottovoiton kohdalle sattuessa talosta ja sisustaa tuntikausia niitä, mitä olemme käyneet netissä katsomassa ja jopa joskus huvikseen paikanpäälläkin! Aina olisi sisustus ratkaisuja vaikka kuinka suureen kotiin. Saahan sitä haaveilla kun ei nykyiseen pienempään tahdo mahtua.Parin viikon päästä näemme taas. Tällä kertaa meillä,kun anoppi saapuu lapsenvahdiksi. Mukavaa kun voi rauhallisin mielin jättää lapsoset mummin seuraan ja itse rentoutua muualla.


Anoppi ei juhli merkkipäiviä,eikä halua niitä järjestettävän. Hankalaa kun on niin ihana anoppi,eikä saa järjestää kohta lähestyviä 70 vuotis syntymäpäiviä. Pitää leipoa jotain hyvää ja juhlia perheen voimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti