lauantai 6. maaliskuuta 2010

Karkkipäivää

Olipas mukava lauantai eli karkkipäivä. Silläkin uhalla, että tämä blogi alkaa suuntautua ruokahommiin, en voi olla miettimättä ruokaa ja herkkuja. Niiden syöminen vain on niin mukavaa!

Ulkona paistoa aurinko ja taas oli kevättä ilmassa, tuli ihan kuuma mustassa takissa. Vesikin taas tippasi räystäiltä.Suklaa tuo euforian tuoja, oli tänään karkkipäivämme herkkuja. Hmmm.... Suklaarusinoita ja suklaa levyä. Niissä on se hyvä puoli,ettei niitä pysty syömään hurjia määriä. Tosin ihan kiitettäviä silti! :D

Perinteisten pockornien lisäksi sains entään jotain tehtyä käsitöiden puolelta. Olin jo huolestua kun ideastoppi iski,mutta sain nyt vintiltä kaivamani pitkät villasukat lopetettua. Olivat suuri haaveeni muistaakseni viime talvena ja kun ilmat lämpesivät, jäi homma kesken ja kudin siirtyi sitten vintin puolelle. Näin on käynyt useille keskeneräisille töilleni ja ehkä joskus saan ne kaikki loppun... Siellä on mm. kalastajalangasta virkkaamani päiväpeitto,joka on vain kokoamista vailla valmis. Ja monia muita.


Samalla kun kuuntelin seuraavaa dj keikkaa varten levyjä, sain vielä paranneltua säärystimiä, jotka tippuivat satiininauha pidikkeestä/somisteesta huolimatta. Laitoin kuminauhan vielä pitämään tukevammin niitä ylhäällä. Rakastan säärystimiä ja voisin pitää ympäri vuoden, jos eivät olisi niin kuumia. :)Ja eilen sain viimeisteltyä laukun jota blogini alussa suunnittelin. Kuva laukun riikinkukosta löytyy täältä. Se ei oikein täysillä pääse edukseen koska ei ihan niin hyvin erotu, vaikka laitoin punaisen kankaan sisäosiksi, kuin ajattelin.

Levyjä tosiaan kuuntelun alla. Seuraava soitto on 13.3 eli viikon päästä. Rokimpaa menoa tällä kertaa luvassa. Mukana livenä menossa ovat Rautakanki ja Brussel Kaupallinen . Jo syyhyttää päästä vinyylejä soittelemaan! Ollut tätä normi arkea niin,että jo kaipaa hieman rokimpaa menoa. :PMusiikki se on vain sellainen voima. Päivä saattaa pelastua hyvinkin hyvän musiikin voimalla.:) Kuvan levyt eivät kuulu meidän ohjelmistoomme. Naisvoimaiset levyt on jo blogattu toisaalle, omaan Pussy Power laatikkoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti