sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Teetä Ruotsista


Ennen käytiin Ruotsista tai Haaparannalta voita, nykyään ainakin meillä tulee haettua pussiteetä, näkkäriä, mausteita (pestoa) ja tamppooneja. Näin ne ajat muuttuvat! :D Muutapa ei juuri tule haettua kun siellä päin ollaan.


Kirpputoreja tietenkin on Haaparannallakin mukava kiertää, missäpä ei... Haaparannan kierrätyskeskus on melkoinen aarreaitta, varsinkin huonekaluja löytää todella edullisesti. Mm. vanhahtava sohvakalustomme on ostettu usea vuosi sitten sieltä ja kolmen istuttava sohva ja kaksi nojatuolia maksoivat vaivaiset 50e! Katselimme pitkään sitä ennen uutta sohvaa Suomen puolen kirppareilta ja kierrätyskeskuksista,mutta hinnat pelkästä sohvasta pyörivät 100-600e! Uutta emme halunneet ostaa. Ja vaikka katselinkin lehdistä malleja,ei kaunista makuumme sopivaa löytynyt hintaluokastamme mistään.

Ei emme käyneet Ikeassa Haaparannalla. Itseasiassa en ole siellä koskaan käynyt, vaikka monet monet kerrat siitä ohi ajanut. Tämä on periaate kysymys. Vihaan sydämmeni pohjasta lapsityövoimaa käyttäviä firmoja ja vaikka kuinka "maine" puhdistettaisiin, menee usko sellaisiin firmoihin. Tosin, mistäänhän firmasta ei voi täysin varma olla,jos tarkkoja ollaan. Jokatapauksessa, Ikea saa minun/meidän puolesta olla ihan rauhassa.


Haaparannan ihana Hassan valmistaa suurimmat ja makoisimmat perhepitsat! Hassan`s pizza paikka on siis kaikille lämöllä suosittelemani ruokapaikka, jos olette sielläpäin menossa. Paitsi maanantaisin joutuu turvautumaan muihin paikkoihin,koska sillon Hassan lepää ja paikka on kiinni. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti