keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Pikku Perhosen laukkuja ja muuta

Pikku Perhonen syntyi viime keväällä,kun piti keksiä tekemistä kun jäin työttömäksi ja käsillä tekeminen on aina ollut tärkeää minulle. Tein laukkuja, hiussomisteita, hattusia ja koruja sitten koko kesän! Niitä onneksi halusi muutkin,joten en jännyt laukkukasoineni pulaan!

Niitä jäi vielä jäljelle ja Facebookissa onkin kuvia myytävänä olevista,mutta laitanpa tännekin joitakin jäljellä olevia. :)Hiusjuttuja ja koruja voi käydä Facebookissa kurkkaamassa,ryhmässä nimeltä (yllätys yllätys) Pikku Perhonen. Tässä kuvia vielä hattusista joistain:

Saa nähdä mitä tämä kevät ja kesä tuo tullessaan. Ainakin ideoita on kovasti mielessä pyörinyt ja toteutustakin alullaan...

8 kommenttia:

 1. Eilen ku tsekkailin noita sun fb-juttuja, tuli mieleen törkeän hyväksikäytöllinen vinkki: Harri on just ostanut jotkut hyvät lamput valokuvaamista varten toimistoonsa. Jos joskus innostut, niitä varmasti voisi lainata jos semmosia semi-studiotason kuvia haluat. (tiiän tämän kun se pyys mua johonki niitten mainokseen jota varten lamput oli ostettu)

  Ja nyt tuli tästä mieleen, että vietettiin joskus Harrin kanssa iltaa coolisti facebookissa esitellen kavereita ja muistan et se monta kertaa näytti sun kuvaa ku mäkätin, että oon aivan liian erilainen ouluun :D mulla oli joku angstikausi ku kaikki oli kiinni tatuoinneissa tai silmälaseissa tai jossain ja sun hiukset kyllä voitti ne :)

  VastaaPoista
 2. ps. ehdotus. saisko näitä kommenttien tekstejä vähän kirkkaammalla värillä? en tiiä onko vika mun koneessa, mutten oikein erota kunnolla mitä kirjotin.

  VastaaPoista
 3. Meillä oli viime kesänä H kanssa juurikin puhetta,että olisivat jopa kuvanneet juttujani,mutta ei päästy siihen saakka. Ujona ja kotikutoisuudesta pitävänä en saanut aikaiseksi. Ehkäpä vielä joskus kun uusia juttuja lisänä. :)

  Nää värit on kyllä surkeet,en vaan osaa laittaa niin,että kommenttien värin sais muutettua. Vinkkejä?

  Ja tukka oli kyllä friikki osastoa ennen mulla,nyt saakin ihan rauhassa tepsutella kun puolet poistettu! Täytyy myöntää,että melkein joskus kaipaan niitä hetkiä,vain vähän tosin. :)

  VastaaPoista
 4. Hallintapaneeli-ulkoasu-kirjaisimet ja värit? vois löytyä sieltä.

  VastaaPoista
 5. Tuo leopardilaukku on kylla sahakan nakoinen!

  VastaaPoista
 6. Kiitos,se onkin ainoa leopardi mikä jäi jäljelle,muut hieman erilaiset menivät heti. :)

  VastaaPoista
 7. Joo, nyt on tosi paljo helpompi lukia!

  VastaaPoista