torstai 18. maaliskuuta 2010

Peruutus parempaan päin!


JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pääsen sitten sunnuntaina Kemiin kuuntelemaan Devil Dollia!!!! Olen niin iloinen! :D Miten malttaa odottaakaan?! No, tietenkin kuunnellen ihanaista Devil Doll musiikkia. :)Kirppari hommista pikkuisen. Eilen oli ihan pakko päästä taas pahimpiin vieroitus oireisiin Kirpparilla. En näköjään millään tahdo viikkoa selvitä ilman kirpparilla käyntiän. Onkohan tämä kovin vakavaa?

Viime kierrokselta jäi vähän laiskasti mitään käteen,mutta löytyipähän kuitenkin tämäkin vaalea maustepurkki. Se pääsee muiden tummempien tovereidensa sekaan,kunhan on pesty. Mustat purkit olivat muutaman vuoden takainen löytö eräästä vanhojen tavaroiden liikkeestä etelä Suomesta.Kuvassa oikealla puolella oleva pieni raastin vai mikä liekään viralliselta nimeltään oleva esine löytyi myös viimeiseltä reissulta. Se pääsi tasapainotamaan toista vihreää raastinta.

Eilen löytyi mitä ihanin vintage mekkonen,jonka heti pesin, mutta tänään harmikseni huomasin, ettei se kuitenkaan ollut minun kropalleni tehty. :( Sopiva se kullä oli,mutten voi uskoa millään käyttäväni näin ylös kaulalle nousevaa mekkoa. Enkä oikein ainakan vielä keksinyt,miten siitä tuunaisi sopivampaa.
Jos en keksi parannusta mekolla,joudun sen varmaan Huuto.netissä myymään surukseni. :(No,mukavaa viikonloppua odotellessa,varsinkin sunnuntaita. :)

6 kommenttia:

 1. Ihania purkkeja!!! Ja varsin suloinen tuo hyllynreunusnauha.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,kaikki on kirpparilta, virkatut hyllynreunusnauhatkin. :) Tarkoitus ollut jo monta vuotta virkata uudet (kaikki keittiön kaapit avomallia,kun en tykännyt liian uusista ovista!) mutta vieläkin vaan tulossa joskus... ;)

  VastaaPoista
 3. Oijoi, tuo mekkonen on aivan ihanainen:) Mitähän kokoa tuo sattuu olemaan...oululaisena oisin vaikka valmis ostamaan tuon sulta;)

  VastaaPoista
 4. Se on kokoa about 38-40,kokomerkintänä 42 eli kylläkin siitä paljon pienempi. :)

  VastaaPoista
 5. Minäkin oon yrittänyt katsella hyllynreunuspitsejä kirppareilta,mutta eipä oikeen taho löytyä. Tuntuu muutenkin että täälläpäin on kirppareilla käynyt joku kato. Kai sitä täytyis uhrautua itse virkkaamaan, mutta tuntuu et virkkuukoukut ei pidä musta! :D

  VastaaPoista
 6. Itse olen kova virkkaamaan ja voin kertoa,että malleja löytyy kivoja ja yksinkertaisillakin malleilla saa hienoja reunapitsejä. Kannattaa kokeilla. :)Itellä vaan tulee liinoja ja verhoja virkattua ja joka paikka täynnä... liika on liikaa kuitenkin.

  VastaaPoista