torstai 4. maaliskuuta 2010

Sauvasekoittimen sisäänajoa ja kirppareita

Jee, eilen tuli sitten kotiin uusi sauvasekoitin! Harvoin olen näin iloinen jonkin uuden teknisen kojeen tulemisesta. (yleensä ne ovat tylsiä,eivätkä jaksa kiinnostaa oikein) Noin kuukauden olo ilman kyseistä kojetta, oli tehdä elon hankalaksi kun ei voinut tehdä samettisia marjapuuroja tai hedelmäpuuroja. Ne maistuvat huomattavasti paremmalta,kun on surrauttanut puuron sauvasekoittimella suloisen pehmeäksi ja nypyttömäksi. :)

Piti sitten heti aamusta testata ja laitoin peliin omenan, mustikoita, mysliä ja jugurttia.


Ja surr surr, kylläpä tuli hurjan väristä, mutta ah, niin makoisaa smoothieta tai olihan se vähän tönkköä,lisäsin hiukan maitoa ja sitten pystyi jo syömään. :)


Mahat täynnä lähdimme paria kirpparia pitkästä aikaa katsastamaan. Tai näitä kyseisiä paikkoja ei ole aikoihin tullut käytyä kurkkaamassa. Vähän oli tarjonta heikkoa, mutta ainahan jotain tarttuu matkaan. Hyödyllisiä ja vähemmän hyödyllisiä.Ensimmäiset löydöt olivat peltipurkkeja, pieni vanha nallipyssy (josta mietin tekeväni korun itselleni) ja maustehylly, josta tulee uusi aurinkolasi teline. Vanha on kapeampi,eikä siihen mahdu kuin muutamat. Olenhan haluamassa Elton Johniksi Elton Johnin tilalle aurinkolasien suhteen. Joskus oli televisiossa ohjelma jossa hänellä oli lipastollinen aurinkolaseja, joka lähtöön siis lasit. Minulla tosin on siihen vielä matkaa, mutta pikku hiljaa hyvä tulee...


Ihanat, joskin jollekin muullekin rakkaat joskus olleet, noitamaiset ihanat kengät. Juuri tällaiset pitää omistaa! Yhdet tosin samantapaiset on jo,mutta niissä on korkeampi korko ja olen nykyään toooooosi laiska koroilla kävelijä.


Sitten se oikeasti tarpeellinen juttu. Polkupyörääni uusi penkki, joka oli ihan uusikin vielä. Vanha penkki on halki ollut jo pitkään ja ikävästi kastelee hameen tai housut kerätessään pesusienimäisesti vettä sisäänsä. Kunpa pian pääsisi taas polkemaan. Kun asuu 10 kilometriä kaupungista on pyörä aivan ehdoton kulkuväline. Olo tuntuu melkein kahleditulta väliin kun ei pääse vapaasti kulkemaan. Bussit ovat hurjan kalliita ja autolla ei kehtaa pikku asian vuoksi ajella. (itsehän en omista ajokorttia edes.)Seuraavan hauskan kapistuksen ostin ihan vain säilytysrasian ihanuuden vuoksi, kun hintaakaan ei ollut kuin 2e! Arvatkaapa mikä sisältä löytyy?


Tadaaa! Retro hierontakone! Rasia on muovipintainen skottiruutu kantinen rasia ja sisällä usealla vaihtopäällä varustettu hierontakone. En tiedä uskaltaako edes testata laitteen toimivuutta, mutta joskus olemme oman ihanan talon laitettua ja pääsen kunnolla sisustamaan huoneita,tämä on todennäköisesti jossain huoneessa somistamassa. Rasian taidan ottaa käyttöön jo nyt, paikka pitää vaan vielä keksiä.


Ja sitten aarteet. Kolme vinyyliä. Ensimmäinen riskillä ostettu, en koskaan ollut kuullut ennen The Waitresses, joka osottautui hauskaksi ska ja pop punk tyyliseksi bändiksi. Toinen levy oli jo klassikko rouvalta, eli Billie Holiday. J akolmantena Shirley Bassey, jota viimeistään soitellaan kovasti dj hommissa kun kesäkuussa tulevat burleski bileet.


Yhteensä vinyyleille tuli hintaa vain vaivaiset 8e! Tulipa hyvä mieli kun halvalla sai hyvää musiikkia.

Kotona sain karkoitettua viime päivien käsitöiden tekemättömyyden. Olin jo huolestua kun ei mitään käsillä tekemistä meinannut keksiä. Yleensä ei pulaa ole ja jonossa monta suunnitelmaa. Sain aikaisemmin postaamani riikinkukko laukun sisäosat valmiiksi ja samalla pari bändipaitaa paremmaksi. En voi sietää useimmissa bändipaidoissa olevia liian tiukkoja päänteitä.


Tällainen torstai. Iltasella oli vielä pakko pyöräyttää mustikka vispipuuro alias lappapuuro. En ole mikään kodin hengetär,joskus vain innostuu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti