sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Vinyyliä vinyyliä


Olipa taas lauantai-illan huumaa. Pussy Power hommia Nuclear Nightclubilla. Seuranamme oli elävän musiikin puolesta Brussel Kaupallinen ja loistava kierrätys soitinorkesteri Rautakanki. Kaikki orkesterin soittimet on rakentanut soitinrakentaja Kimmo Nissinen.


Me tytöt soiteltiin ilta taas hyvää musaa ja tämä ei ole vain oma mielipide. Tulee tosi hyvä mieli kun saa hyvää palautetta ihmisiltä. Tyyliin "eipä tarvitse toivoa biisejä, kun soitatte valmiiksi niin hyvää musaa" "soitatte lempibiisejäni koko ajan". No, ehkä ne palautteet jäävät antamatta, jotka eivät niin välitä soittamistamme biiseistä. :)


Illalla kuultiin mm. 5,6,7,8´s , The Cramps, Plasmatics, Wanda Jackson, Imelda May, Nouvelle Vague, Maarit, Horrorpops, Blondie, Patty Smith, Thee Merry Widows, ja paljon paljon muita hyviä ja ihania orkestereita. Kyllä musiikki on iloinen asia.

2 kommenttia:

  1. heipsan, kävin loppuillasta kuuntelemassa teidän settiä hetken. Olin vain tosi väsynyt ja ilman rillejä liikkellä, niin en sitten tullut esittäytymään livenä vielä. Mutta hyvät oli musakat tyttöillä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos,parin viikon päästä ollaan taas. 26-27.3 siis. Raskaampia orkestereita messissä, tai me me ollaan heidän kanssa! :D

    VastaaPoista