tiistai 23. maaliskuuta 2010

Sunnuntaista tiistaihin lempeästi


Toteutui tosiaan haaveilemani reissu Kemiin Devil Dollin keikalle sunnuntaina. Ihanainen luottokuskimme myös dj hommissa lähti matkaan ja saimme turvallisen kyydin ja hyvää seuraa! Autollinen meitä lähti ja olisi enemmänkin lähtenyt,jos olisi tilaa ollut.Ensimmäisenä soitti paikallinen psychobilly orkesteri Multi Climex. Eivät soittaneet kovin pitkään,mikä ihan ok. Lavalle nousi kyllä niin komea orkesteri,että oksat pois! Soittajilla joko mustat puvut tai kauluspaita ja punaiset krakat. Tyylikäs aloitus ilman itse tähteä sai tempaamaan jo mukaansa. Ja kun itse Devil Doll nousi,oli yleisö täysin myyty! Neito osasi keimailun ja laulun hyvänä yhtenäisyytenä. Oli kaikinpuolin hyvä keikka,musiikillisesti,että ulkoisesti. Silmä ja korva lepäsi.Kyllä kannatti lähteä sunnuntai ajelulle! Maanantain soittelin sitten orkesterin levyä kotona ja päässä soi biisit illalta.

Olikin mukavaa aloittaa viikko hyvillä mielin ja hoppua viikolle riittääkin. Viikonloppuna kaksi iltaa Pussy Poweria ja kesäaikaan kellojen siirto ja sunnuntaina parin tunnin yöunilla kirpparia pitämään! Huh huh. Voi mennä seuraava viikko nukkuessa...

Hiihtämässä sain tänään käytyä,oli mukavaa kun aurinko paistoi täydeltä terältä. Tosin täällä raanikolla tuulee aina. Oli jos jonkinmoista kipittelijää käynyt ladun varrella. Ainakin pupusia ja hieman isompia ja sitten pikkuruisia hiirulaisia tai jotain samaa kokoluokkaa olevia oli vilistellyt.

Hiirenaskeliin päätän tällä kertaa. Levyjä kovasti kuuntelemaan ja kirpparia varten kaappien tyhjennystä tehden menee tämä viikko.

1 kommentti:

  1. Hyvä, et raportoit täällä tosta keikasta, kun olin niin tampio, että unohtanut kysyä koko asiaa. Kuulostaa hyvälle, siis keikka.:)

    VastaaPoista