lauantai 27. maaliskuuta 2010

Lisää lunta ja hoppua pitää
Hoppua pitää, dj hommaa kahtena iltana ja kirpparihommelit vievät aikaa kovasti,en valita,mukavaa puuhaa. Viikola kerkesin onneksi liikkua ja kuvailla ja musiikin kanssa ilakoida mukavasti. Kyllä Oulustakin kaunista löytyy, vaikka väliin niin itkettää kun ihania vanhoja taloja annetan rapistua tai puretaan tylsien kerrostalojen edestä.

Komeat on olleet kelit tällä viikolla,kevättä ilmassa jo niin,että jo piti varmuuden vuoksi kurkata kun äänet kuulostivat ihan joutsenten ääniltä,mutta olivat vain lokkeja. Kuulin kylläkin,että muuttolinnut ovat jo lähteneet liikenteeseen. Eli kohta pääsee västäräkki bongaukseen. Lempiharrastus keväällä, koska västäräkistä vähäsen enää kesään! :)

Kohta pitää lähteä kirpparipaikkaa laittelemaan. Ihana kun pääsee näin kotinurkille pitämään pöytää edulliseen hintaan. Pääsemme lasten liian pienistä vaatteista ja luistimistä yms. eroon näppärästi. Hinnat matalalla ja kauppa käyköön! Ei ole tarkoitus rikastua vaan kierrättää. Aina sen 12e saa,minkä paikkamaksu on ja mitä sen päälle tulee, menevät perinteisesti koko perheen hurvitteluun kuten leffaan, retkiin ja kivoihin syömishommiin.Ensi viikolla yritän kovasti liikkua,tuntuu mukavalta,kun liikunnan lisäääminen ainakin saa mielen paremmaksi ja posket kapeammaksi! Jospa se vielä painossakin näkyisi joskus,näitä tyypillisiä yli 30v mietteitä... :P Herkkusuu mikä herkkusuu. Mukavaa lauantai-iltaa kaikille ja muistakaahan siirtää kellot kesäaikaan ensi yönä!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia!Kiva katsella kuvina, muuten en talven kylmästä tykkääkään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) Aurinko tuo lämpöä talvikuviinkin. Toivottavasti saamme sitä pian hurjina annoksina! :)

    VastaaPoista