torstai 1. huhtikuuta 2010

Pääsiäistunnelmaa,munat ja kaikki ;)

Jännitystä ilmassa ihan hurjasti! Kassien pakkausta ja kodin kuntoon laitot loppu suoralla. Takki hihojen kiinnitystä vaille valmiina. Olen ihan tyytyväinen, tämmöinen siitä sitten tuli:Lemppari matkakassi voi jäädä pieneksi, vaikka yritän ottaa siihen vain välttämättömimmän. Tykkään suunnitella asut suurinpiirtein valmiiksi, niin säästyy reissussa aikaa olennaiseen. Tosin aina pitää vielä joku varasuunnitelma olla...Onneksi koruilla ja muilla pikkujutuilla voi muuttaa asua kivasti ja niitä mukaan reilusti.

Kevät tulee,sen huomaa jo lätäköistä ja lämpötiloista, jo aamusta reilusti plussan puolella. Pitänee muistaa myös muutamat aurinkolasit pistää matkaan. Jos niitä ei ota,on ainakin taattua, että aurinko paistaa. Jos ne muistaa,on siltikin vähän epävarmaa, että paistaako.Pääsiäistä ja aprillipäivää kaikille, palaan kun takaisin kotona. Miau! ♥

3 kommenttia:

 1. Takista tuli upea. Ihanat nuo viimeisen kuvan koristeelliset purnukat.

  VastaaPoista
 2. Kiitos,takki vielä vähän korjaukse alla kun taskut edessä töröttää,mutta ihana anoppi tuli pelastamaan tilanteen! (on ompelija) :)

  Purkit on vuosien kirpparien kierron tulos,meillä oli kotona äidillä yksi kun olin pieni. Isona tyttönä sitten piti itsellekin saada. :)

  VastaaPoista
 3. Ei herranjumala että tuo takki on jotain ihan kuolattavan ihanaa! Tuo nyöritys tekee takista ihan jonkun backstreetin 100€ takin näköisen. Love it <3 ^^

  VastaaPoista