maanantai 26. huhtikuuta 2010

Ylienergistä kevätaikaaKiirettä pitää, vaikka mitään juuri olekaan kummempaa. Kevätenergiaa pursuten pari viikkoa hujahtanut. Pyörällä pääsee ja lujaa! Ollaankin ystäväiseni kanssa sitä etuisuuttaa käytettykin hyväksemme ihan urakalla. On päiväkahviseuraa melkein joka päivälle, kuntoilua tai vaan ihan ikkunaostoksille rientämistä. Energiaa tuntuu pursuavan ovista ja ikkunoista, varsinkin jos aurinko on paistanut.

Västäräkki ja perhosia pongattuna. Ja eilen ensimmäiset narsissit osuivat silmiin. Nuorimmaiseni kertoi myös peipon laulelevan. Itse olen surkea lintuja tunnistamaan. Sen västäräkin nyt sentään! :DKevät pistää myös menojalkaa vipattamaan, mutta iltojen kalseus vielä pidättelee. Ei huvita nuhaisena reissultansa palata. Odotan siis, että lämpiää ja voi lähteä vähän pienemmissä vaatteissa. :)Ja eipä ole oikein menoja kovin mielenkiintoisia ole näkyvissäkään. Vappu ei kuulu menokalenteriini. Ei huvita lähteä ihmismassoihin, joissa vielä suurinosa tolkuttomassa kunnossa. Pelottavaa ja ahdistavaa.

Kirppareilla vähän vain viime aikoina on tullut käytyä. Ennenminkin pitäisi saada omaan vaatekaappin kevätsiivousta aikaan. Päivitys tekisi terää. On taas talven aikana kertynyt vaatetta, joita ei kuitenkaan joko ole kelpuuttanut päällensä tai sitten ovat olleet nahkeita päälle. Vaatekaapillani on tapana kutistaa vaatteitani. Hyi vaatekaappia!!!

Kivan kännykkäpussukan tosin löysin. Vielä kun saamme sen paikoilleen. Miehelleni ja minulle sitten omat paikat kännyköillemme. Jospa ne sitten helpommin löytyisivätkin... ;)Kevättakkia yritin tässä tehdä mukavammaksi. Ei oikein tullut sellaista kuin ajattelin,mutta ihan nuo piristäät vanhaa takkia. Ja kun uutta lähdet ostamaan, voi olla varma ettei sitä silloin löydä. Siispä paras on mennä takkia katsomaan silloin, kun olen rahaton, kiireinen ja ihan jotain muuta oikeasti hankkimassa. ;)Muuta en tuohon takkiin tehnyt kuin lisäsin nuita pitsimäisiä juttuja, lienee aplikaatiota? Ainakin hieman juhlallisemmaksi muuttui.

Kevätkeittiöön uudistusta olen hakemassa reunapitsein. Innostuin kovasti kun löysin mallin joka oli sopivan kapea hyllyjen reunoihin ja urakka on kohta valmis. Eihän tässä ole asuttukaan kuin kohta 8 vuotta ja melkein heti alkuun ne pitsit jo suunnittelin. Ei hosumalla hyvä tule.

Keittiön kaappien ovet olivat liian uudenaikaiset makuumme ja melko alkuvaiheessa tässä asuessamme vein ovet sitten vinttiin. Näppärästi avokaapit. Tällä hetkellä hyllyjen reunuksissa on ollut paperiset reunapitsit,mitkä toki ovat somia, mutta eivät koin kestäviä. Ja kun peltipurkit joilla olen kaapit täyttänyt, ovat oikeasti käytssä, ne kuluvat pikkuhiljaa eivätkä ole sitten kovin siistejä repsottaessaan.

Tällaisin tunnelmin tällä kertaa. Sain mukavaa postia joku tovi sitten. Siitä kerron sitten ehkä myöhemmin lisää, jos asiat etenevät suunnitelmien mukaan. :) Aurinkoa ja energiaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Mainio toi kännykkäpussi. Ja ideanakin hyvä, meillä on puhelimet aina missä sun sattuu.
    Takista tuli hieno, eipä tuu toista samanlaista vastaan.

    VastaaPoista