torstai 8. huhtikuuta 2010

Mekkoja ja maihareita

Pääsin Tampereen löytöjä kirpparilta testailemaan, kun sain ne pyykistä! Tulipa kerrankin hyvä mieli, kun monesti olen joutunut pettymään. Koska olen laiska kokeilemaan, sekä kirpparilla, että vaatekaupassa, tulee vääriä kokoja/malleja useinkin. Nyt olivat kaikki kolme mustaa mekkoani juuri sopivat ja jopa parempia päällä mitä olin kuvitellut,jee!







Mekoista ekaa olen jo pitempään etsinyt omaa kokoa ja sopuhintaisena. Ja nyt vihdoin hintaan 3e omaa kokoa! Keskimmäinen vintage mekko kaipaa ehkä hieman lyhentämistä, mutta muuten kerrankin soppeli mekko. Viimeinen oli niin mukava yllätys päällä että! Juuri täydellinen Pikku Myy mekko kuin olla ja voi! Jokaiseen mekkoon kun voi laittaa vaikka minkälaiset sukkahousut ja siihen maiharit, niin ei muuta kuin menoksi. Ystäväni kanssa tulimme jo aikaa sitten sihen tulokseen, että maiharit käyvät minkä kanssa vaan ja varsinkin näiden mekkojen kanssa! :D





Ihania laukkuja löytyi kaksi kappaletta. Retroinen vinyylilaukku oli ihana ja pääsee varmasti kovaan käyttöön ja bambukahvaisesta mietin vielä, otanko kahvat muuhun laukkuun vai pääseekö se käyttöön tällaisenaan.



Jotain pikkuhömppää myös tarttui matkaan, tosin unohdin kuvata Maijalta saamani leopardisukkikset, eli yhteensä niitä kertyi kolmet. Eli ei muuta kuin mekkoa, sukkiksia ja maihareita... (toistanko itseäni?!)




Ja sitten tietysti levyostot. Crampsia tietenkin ja Wandaa, Greepshowta, Horrorpopsia ja Andrew Sistersiä. Näillä taas hetken pärjää, ennen kuin taas uusien löytöjen pariin pääsee.

Flunssa tuli reissun jäljiltä,mutta toivon saaneeni sen taipumaan. Olo on jo ihan kiva, joten jos näin jatkuu, huomenna saattaisi jo liikkumaankin päästä. Pyöräilykausi tuli jo eilen varovaisesti aloitettua. Ihana vapaus, kun pääsee pyörällä kulkemaan, eikä tarvitse busseilla suhailla. Kallista ja tympiää. Jee pyöräilykeleille ja mekoille!!! :D

2 kommenttia:

  1. Voi, hyviä löytöjä olet tehnyt! Varsinkin tuo ensimmäinen pitsimekko on aah! <3 Laukku on kiva ihan tuollaisena. Onko tuossa ruuvattavat kahvat? Itse koko eilisillan etsin ruuvattavia bambukahvoja netistä, mutta en löytänyt mistään :/ Tänään sitten Teeteeshopista löysin,mutta törkeän hintaiset. Tuntuisi hassulta laittaa "ekolaukkuun" lähemmäs 20e kahvat! xD

    VastaaPoista
  2. Kiitos. :) On ruuvattavat kahvat. Niitä ei tosiaan oikein löydy,mutta mulla tahtovatkin aina ruuvit irtoilla niistä. Jo parit kahvat uusia ruuveja vailla. Mutta ovat kyllä mukavampia kiinnittää kuin nuo umpinaiset. Umpinaisia saa muistaakseni Donnosta kohtuuhintaisina. :)

    VastaaPoista