keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Tampesterin reissua

Olipas vain ihana pääsiäisen aika,eli reissua Tampereella. Olen myyty tälle kaupungille,jota aikaisemmin vain liian pintapuolisesti ja pikaisesti käynyt kurkkaamassa. Nytkin tosin aika oli aivan liian lyhyt,mutta niin pitkä,että olen kaupunkiin ihan ihastunut.Matkaan lähtiessä satoi vettä kaatamalla! No, lumethan se vie mennessään kylläkin, mutta ei oikein mieltä ylentänyt...

Perinteiseksi pysähdyspaikaksi muodostunut Pihtipudas tarjoaa kotiruuan tuoksuisen Takkatuvan. Herkkuravintola Takkatupa, niin kuin paikka on itsensä nimennyt. Kaikille sieltä ohikulkeville voin lämmöllä suositella lettu kahveja tässä paikassa. Letuille saa halutessaan ison läjän hilloa ja kermavaahtoa. Ja mehän halusimme,nam!

Takkatuvalta matkan jatkuessa alkoi aurinkokin paistaa ja mieli ja matkainnostus kasvoi kilometrien karttuessa. Virkkaus viihdytti matkaa, kunnes tuli niin hiki käsiin,ettei enää voinut kuin ihailla aurinkoisia maisemia.

Tampereelle päästyämme ja kamat roudattuamme, kerkesimme vain hetken istahtaa yöpaikassamme, kun jo mentiin taas. Kävimme Kiinalaisesta ruokaa matkaan ja annos olikin niin suuri, että melkein koko reissu tuli samasta annoksesta syötyä!Pikainen somistautuminen ennen illan keikkoja ja matkaan! Pakkahuoneella aloitti juuri The Grit joka oli minusta älyttömän hyvä sekoitus Poguesta, Clashia ja psychobillyä. Pojat eivät niin innostuneet kylläkään, mutta makuja on monia! :)


Kuvia en vain onnistunut saamaan kunnollisia,kun paikkamme miksauspöydän takana oli loistava tämmöiselle pers`jalkaiselle, eikä sieltä saakka saanut heilahtamatonta kuvaa millään...

Hurjan kauan saimme odottaa itse Nekromantixin alkua. Ja loppujen lopuksi, kivaa oli kuulla oresteria,mutta ei jksanut loppuun saakka seistä, ettei niin hyvä kuitenkaan ollut.
Iltaa jatkettiin hyvässä seurassa ja Sultansien musiikin parissa. Tarkoitus oli olla maltillisesti ja mennä ajoissa nukkumaan, mutta minkäs tekee jos seura on hyvää ja meidät opastettiin vielä Klubille, missä soi mahtava musiikki laidasta laitaan... Pilkkuun meni, mutta tanssit oli hyvät ja seura hyvää!

Seuraavana aamuna kuitenkin rohkeasti heräilin kellon soidess ja suuntasin kohti Tampereen shoppailu tarjotaa, muiden vielä jäädessä leppuuttamaan. Useampi liike oli tosin suljettuna pääsiäisen vuoksi,mutta onneksi Swamp oli auki ja liikkeitä kaksin kappalein! Sellainen levykauppa olisi hienoa saada myös omille kulmille. Kaikkia ei edes voinut läpi käydä, kun olisi vararikko iskenyt.

Kirppareita ja muita liikkeitä myös aikamme kierreltyä ystävän kanssa oli jo aika piipahtaa tauolle.

Iltasella oli tarkoitus lähteä uudestaan Tampereen yöhön, mutta lieneekö vanhus vai laiskuus, mutta jäimme herkkuja syöden elokuvailtaa viettämään. Ihanaa sellainenkin vanhan ystävän luona joka muutti Tampereelle pari vuotta sitten. Ihanaa kun ystävän luo tullessa,oli kuin taukoa tapaamisissa ei olisi koskaan ollutkaan, ehtä kotoista oli tutulle sohvalle istahtaa ja jutut jatkuivat kuin siitä, mihin viimeksi jäätiin. ♥Kuvattavaahan Tampereella olisi ollut yllin kyllin, mutta eipä sitten muistanut kun oli nin paljon muuta muakavaa tekemistä. Ehkä opin vielä käyttämään kameraakin suun käydessä ja rekisteröimään muutakin ympäristöä! :)

Ai niin, näimme jo joutsenia ja jäimme miettimään, että mikäs onkaan mitta kesään siitä? Joutsenista jonkin verran?!

2 kommenttia:

  1. ei vitsit, tiiätkö mistä tollasia pehmoeläimiä saa? ihan mahtavia.

    VastaaPoista
  2. Pitääpä kysellä yöpaika emännältä ja isännältä. En yhtään tiiä. Toi rääkyjänis oli mahtava,kun vatsaa painoi,se rääkyi kuin olisi kallionkielekkeeltä tiputettu! Hysteerinen otus iltaväsyn koittaessa... :D

    VastaaPoista