sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Rosvoilua



Saimme viikonlopun aikaan muistella aikaa lapsuuden ja nuoruuden. (En minä vanha ole siltikään!) Kun pikkuveljeni saapui meille hiihtolomallaan. Etelä Suomessa kun lomat olivat jo nyt viikolla 8. Mieleeni tuluvat lapsuuden aikaiset lempiohjelmat televisiosta, kuten Rosvo-Roope ja Rosvo Ruudolf.



Olin varmaan noin 8vuotias kun elokuvan Rosvo-Roopesta ensimmäisen kerran näin ja tämä suunnattoman surullinen rakkaustarina sai palan kurkkuun ja jäi pitkiksi aikaa lempielokuviin. Olisipa mukava tämä pitkästä aikaa taas nähdä. Toinen rosvo hahmo oli Tsekkiläinen Rosvo Rudolf.



Rosvo Rudolfin Suomalaisena äänenä oli Jukka Virtanen. Muistaakseni lauantai aamuisin klo 8 aikaan tämä ohjelma tuli ja sitä odoteltiin jo hyvissä ajoin,mistä vanhemmat eivät oikein pitäneet,kun näin isompana kyllä tajuaa jo,että viikonloppuna on mukava nukkua edes vähän pitempään...



Muutkin ovat kovasti ihastuneet aikanaan Rosvo Rudolfiin,koska huomasin Facebookissa jopa faniryhmän ja Ylellä oli jopa laitettu toiveita tämän uusimiseen. Hyvä näin!

Toinen suosikki,mitä nykyään saa hyvin mm. dvd:nä. On Myyrä, sekin Tsekkiläistä tekoa. Tätä onkin sitten tullut katseltua ja kalenterina ostettua. Sympaattinen pieni tomera Myyrä.



Rosvoista myyriin. Myös ukkini 80 vuotis syntymäpäivillä oli paljonkin puhetta iästä ja miten aika kuluu kuin huomaamatta. Ukki ja mummo muistelivat miten me, nyt jo 30 ylittäneet lapsenlapset olimme pieniä ja nyt meillä on pieniä naperoita,jotka täyttivät äänillään ja touhuillaan juhlat. Haikeaa, iloista ja ikävä tuli kova,kun muistot taas pinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti