perjantai 19. helmikuuta 2010

Kirjoja, levyjä ja leopardia


Eilinen kirjastossa käynti sai minut lainaamaan pitkästä aikaa kirjoja! Hih,huvittavaa sinänsä,eikös niitä juuri sieltä yleensä lainata?! Olin joskus aikoinaan kirjojen suur kuluttaja, mutta se jäi, kun aloitin opiskelut. En uskaltanut päästää itseäni lukemisen makuun,koska pelkäsin opiskelujen jäävän sivu seikaksi. Niin jäivät kirjat,eikä ole sen koommin tullut lainattua kirjastosta kuin lehtiä ja levyjä. Lapsille lukeminen on jäänyt ainoaksi lukemiseksi viime vuosina.

Helppo valinta oli ottaa tuttuja kirjailijoita ja kevyttä lukemista. Eli matkaan lähti Rosa Liksomia ja Charles Bukowskia . Illalla otin sitten mukaani sänkyyn Bukowskia ja uni tuli hyvin. :D Ehkäpä tästä taas aukeaa uusi lukijan ura. Saa ehdottaa uusia kirjailija tuttavuuksia/kirjoja. Olen auttamattomasti pudonnut kärräiltä näissä jutuissa.
Levyjä on tullut lukemisen edestä harrastettua viime ajat. Yllä viimeisiä vinyyli hankintojani. Suurena osana levyhankintoihin on ollut Pussy Power . Pääsin mukaan dj toimintaan, aikaisemmin fanittamani dj kaksikon mukaan. Tai toisen muuttaessa kaupunkia. Eli lyhyesti naiset soittavat naisia vinyyliltä. :) Lauantaina pääsemme taas soitto puuhiin ja sitä tässä jo kovasti odottelen.Iltamissa on myös kaksi rockabilly orkesteria ja tyyli musiikissa,että pukeutumisessa ja somisteissa on sen mukaista. Leopardia ja Wanda Jacksonia . Myös tyllihametta ja kellohelmaa.Otsatukan olisin halunnut tyyliin Betty Page ,mutta tyydyin siihen, mitä itse osasin. Hyvä tuosta tulee, kun vähän käyttää suoristusrautaa. :)Kuvaan tuli ennemminkin kamera kuin otsatukka,mutta saa tuosta jotain käsitystä. :)

Kevät ei vielä tullutkaan,vaikka antoi jo hieman ymmärtää. Pakkasta aamulla -26. No, villahousut jalkaa ja ulkoilemaan! Näin teen minäkin ja huomenna jaksaa rokata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti