lauantai 13. helmikuuta 2010



Olisin NIIN kovasti halunnut hiihtää tänään. En ole mikään himo urheilija tai yleensäkin liikkumisen suhteen olen on/off ihmisiä. Kaunis aurinkoinen sää,tosin tuuli melko kylmästi, ja päätös edellisenä iltana sai aamupäivän päättäväisen touhotuksen kurjan lopun. Kun vihdoin kuumat mehut eväinä pääsimme hiihtopaikalle ja kaiken olevan valmista, paukahti suksen side rikki, niin ettei sitä saanut enää kiinni. Että tympäisi! Varsinkin kun ei ole uusiin varaa ja jos kirpparilta haluaa jotain löytää,sitä ei varmasti juuri silloin löydy.



Kotona onneksi mieltä vähän piristi hyvä ruoka ja karkkipäivän herkut. :) Sain jopa tartuttua ompeluksiin. Tyllihameen tekele oli jäänyt harmittavasti kesken tyllin loputtua ja viime viikolla sain sitä lisää haettua. Nyt ovat kerrokset valmiina ja enää päällimmäisen kerroksen kiinnitys uupuu. Sen jätän tosin toiseen päivään.




Mainitsinkin heikkoudestani peltipurkkeihin ja niitä on kertynyt vuosien varrella joka puolelle kotia. Ompelupaikan luota löytyy mm tämä röykkiö peltipurkkeja. Äkkiä mietittynä, kylpyhuone taitaakin olla ainoa paikka,missä peltipurkkeja ei ole. Niihin on niin hyvä säilöä kaikkia pieniä ja isompiakin tärkeitä esineitä.



Lauantai-illan huumaa meillä on jo perinteeksi muodostunut popcornien paukuttelu. :) Eli karkkia ja poppareita ilman ei lauantai päivää tunnista lauantaiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti