perjantai 26. helmikuuta 2010

Burleskia eikö vaan? :)Keskiviikkona saimme näille korkeuksille harvinaista herkkua eli burleskia! The Tease Queens Tampereelta muutaman ulkomaan lisän kanssa, sulostivat iltaamme. Paikkalle oli jonoa jo ennen klo 21.30 ja saimme huomata jonon vielä pitemmäksi kun pääsimme sissän. Olipa vain mukavaa huomata, että Oululaiset olivat niin sankoin joukoin paikalle lähtenyt. (Jälkeenpäin kuulin,ettei kaikki edes mahtuneet sisään)

Esitys jouduttiin aloittamaan reilusti myöhässä,että saatiin paikka sisälle mahtuneista täytettyä. Sikäli ikävää näin hädin tuskin 150cm ylittäneenä,kun ei juurikaan nähnyt muuta kuin kameraa apuna käyttäen!Ensimmäisenä aloitti Olivia Rouge Minni Hiirenä joka ikävöi merelle lähteneen Mikkinsä perään. (Pahoitteluni kuvien huonosta laadusta)Toisena oli upea Loulou D´vil tribuutti Betty Pagelle.Cherrie A. Dorable oli käymässä karkkimaassa.Pariisittaren merenneito esitys Miss Anne ThropyKitten DeVille Los Angelesista goes MarilynLopuksi koko The Tease Queens yhteisesityksessään shoppailun iloista.Lopuksi olivat kaikki,myös illan pick up tyttönä mukana ollut Elsa neitonen saivat raivoisat suosionosoitukset. Ihanaa, vielä pääsemme täällä nautiskelemaan burleskista ainakin kesällä... :)

5 kommenttia:

 1. Joo, illassa oli kyllä urheilujuhlan tuntua...minä raukka luulin, että siellä on n.20 katsojaa kun en oikein osannut arvata arki-illan + burleskin olevan perioululainen yhdistelmä. Tosi hauskaa ja toivottavasti innostus jatkuu niin, että saatais jonkinlaista burlesqueworkshoppiakin tänne joskus...teetä ja tasseliaskartelua :D

  VastaaPoista
 2. ja hei, oletko lisännyt blogiasi blogilistalle? en löytänyt tätä ja koska sivu näyttää olevan aika uusi, ajattelin ettet ehkä ole huomannut lisätä listalle. Sen kautta on tosi kätevä lukea päivittyneet blogit (+ halutessaan jäädä koukkuun kyttäämällä uusia tilaajia), joten laitahan ihmeessä!

  VastaaPoista
 3. Kääks,mie en vissiin osaa,kun luulin jo lisänneeni blogin listalle. Yritin juuri etsiä,miten lisätä,mutta joko aamuaivot ei pelaa tai en vaan osaa. Help, please? :)

  VastaaPoista
 4. se lista joskus temppuaa, joten se voi jo olla siellä. Mutta mäpä kokeilen lisätä sen itte ja ilmotan jos onnistuin!

  VastaaPoista
 5. nyt se ainaki on siellä (kai..), en osaa tehä suoraa linkkiä joten copy-pastea osoite http://www.blogilista.fi/blogi/pikku-perhosen-paivat/46878. Toivottavasti en laittanut sitä mihinkään omiin nimiini :)

  VastaaPoista