keskiviikko 10. helmikuuta 2010

Ankkurinappeja ja salaattia
Innostuttiin tänään käymään kirpparila muutamalla sen kummempia suunnittelematta. Toisesta ei löytynyt mitään, (ihme minulle,yleensä en tyhjin käsin pääse kirpparilta pois) toisesta jotain vaatetta, kangasta jonka suunnittelin taas johonkin laukku projektiin kunhan olen sen kirjonut, peltirasian,ovat suuri heikkouteni ja nappeja ja matkaompelusetin. Punainen söpöinen matkaompelusetti,oli ilman neuloja,mutta niin ihastuttavan punainen,että se oli saatava. Ja napit, ankkureilla somistetut metallinapit, niitä ei koskaan voi olla liikaa. Niitä jo hopeanvärisenä ja tummina olikin jo,mutta nyt löytyivät kultaiset.

Siitä tulikin mieleeni kuvata muutama rintakoru tai rossi,mitä tuossa jokunen aika sitten ompelin joutessani. Kovin ovat merihenkisiä. Näitä kertyy omiin niin paljon,että jos joku niistä kiinnostuu,myyn mieluusti eteenpäin. Tein samalla myös höyhenistä, mikä on myös materiaali mikä saa ideat pyörimään päässäni ja joka paikkaan niitäkin on saatava. Niitä en saanut vielä kuvattua,kenties tässä vielä jonain päivänä.

Vuoden vaihteen jälkeen,en tehnyt uudenvuoden lupauksia painonpudottamisesta,kun ne eivät tahdo koskaan toteutua. Sen sijaan tein päätöksen järkeistää ruokavaliotani. Toisinsanoen, laiskana salaatintekijänä kunnostauduin ja olen jopa lähes joka ruualle tehnyt erilaisia salaatteja ja puolet lautasesta täyttyy sillä. Iloisesti oln mielestäni kohtuu hyvin tämän saanut pidettyä tähän saakka. Ja ruokaa en enää ota lisää,koska yksi lautasellinen riittää. Ja huono tapa vain,koska tykkään NIIIIIN syömisestä.4 kommenttia:

 1. Onpas kivoja löytöjä ja veri vetää itelläkin jo kirppareille, vaikka päätin, ettei enää loppukuusta...;D Salaatin teko safkan ja tuo lautasmalli ovat oiva keksintö. Noilla muutoksilla saattaa jo lähteä muutama kilo ihan itekseen!

  VastaaPoista
 2. Aivan ylisöpöjä rintakoruja ^^ Ite tykkään kanssa kovasti myös syömisestä, joten tuo painonpudotus lienee ikuinen projekti :D

  VastaaPoista
 3. Raakas Polkkis kävi täällä ;-)

  VastaaPoista
 4. Nyt vihdoin selvisi miten pääsen itsekin kommentoimaan,pientä säätöä koneen estoihin. :) Rintakoruja saa myös lunastaa jos haluaa. :) Syöminen ON mukavaa ja siitä ei mihinkään pääse. Voisi tieten olla hiukan ikävämpää tai sitten pitää vaan tehdä vähemmän houkuttelevaa sapuskaa,ettei syö kuin nälkäänsä. :D

  VastaaPoista