keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Keskiiviikko


Päivä taas takanapäin,ainakin kohta. Pään värjäys ja pitkä lenkki takana. Nyt vain taas nälkä kasvaa syödessä,eli otsatukan leikkuu kaihertaa mielessä. Jos oikein innnostun,saatan sapsaista itse lyhyemmäksi. Kovasti olen yrittänyt kasvattaa pitemmäksi ja nyt kun se on pitempi,tympäännyn kun se on silmillä... Haluaisin seuraavanlaisen otsatuka tai sitten uudestaan v-mallisen,mikä oli ennenkin.


Väliin pitää huomauttaa,että lisäilen väliin myös kuvia, jotka eivät välttämättä millään lailla kuulu tekstien yhteyteen. "Lapsi on terve, kun se leikkii" pätee tähän. Sain joululahjaksi uuden pokkarikameran ja siitä on iloa riittänyt. Kuljen nykyään joka paikassa kameran kanssa,vielä on vain opettelussa kuvaaminen kun ihmisiä ympärillä. Sitäkin olen jo harjoitellut. Sen kautta,viime aikoina olen usein törmännyt katseisiin,että mitähän tuokin noita puskia kuvaa,hih!


Kokeilen joka puolella ja haluan tutustua tähän niin hyvin kuin se mahdollista,ilman kummempaa koulutusta. :D Tällä hetkellä kuvaus tapahtuu pääasiassa kotona ja lähiympäristössä. Yllättävän hyvin löytyy kuvattavaa ja väliin huomioi asioita kameran kautta erilailla,mikä on aina virkistävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti