maanantai 22. helmikuuta 2010

Viikon alku mukavan viikonlopun jälkeen ♥Olipahan vain mukava viikonloppu. Perjantai meni leppuutellessä. Lauantaina sitten menoa ja meininkiä. Oli Pussy Power dj keikka pitkästä aikaa. Tai uutena vuotena viimeksi oltiin soittelemassa levyjä. Päivällä käytiin jo somistamassa ja sitten valmistautumaan iltaan.

Mukana oli myös elävää musiikkia. Tällä kertaa mentiin rockabilly henkeen ja vereen. Nine Lives ja Grady Company hoitivat mallikkaasti soitannat. Ja kummassakin mukana kontrabasso eli läskibasso,mikä kummasti lämmittää basistin vaimon mieltä! :)Soitto sujui kaikilta hienosti, väkeä oli lähes täysi sali ja mikäs sen mukavampaa. Dj:n osalta saa tyydytystä kun väki tanssaa ja käy jopa kädestä pitäen kiittämässä musiikista. Mukavaa kun kelpaa. Soittolistalla oli mm. Cramps, Wanda Jackson, 5,6,7,8´s, Thee Merry widows, Micragirls, Thee ultra bimboos, Nancy Sinatra, Nouvelle Vague ja paljon paljon muuta,missä vähintään yksi nainen soittamassa.

Tänään oli ihmeen virkeä päivä,vaikka yleensä soittokeikka vähän verottaa vielä alkuviikolla. Mutta onhan kohta taas mukavuuksia tiedossa! Jo keskiviikkona pääsen taas nautiskelemaan kulttuurista. Tänne tulee Tamperelainen The Tease Queens esiintymään ja näille korkeuksille harvemmin saadaan mitään tämän tyyppistä. Siksikin tätä tapahtumaa ei voi jättää väliin. Huomenna siis lippuja ennakkoon hakemaan!Ei siis pakkaset pääse palelluttamaan kun on niin mukavia asioita mielessä. Mukavaa viikon jatkoa kaikille tasapuolisesti! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti