maanantai 15. helmikuuta 2010

Kevättä ilmassa ja mielessä
Käsitöitä mahtuu jokaiseen päivään. Tänään sain tyllihameen valmiiksi,enää jäin miettimään,laittaisiko helmaan vielä satiininauhaa somisteeksi vai ei. Riikinkukkokassi virkkautuu mainiosti tv:n äärellä. Kuva olikin jo aikaisemmin mallista. Viimeksi virkaamaani kassi,oli Suuressa Käsityölehdessä ollut malli jenkkikassista. Pitkään aikaan ainoa työ,joka on tarkalleen mallista tehty.


Aurinko tekee ihmisessä ihmeellisiä asioita, niin minullakin. Oli päästävä heti ulkoilemaan ja otinpa jopa sauvat matkaan. En ole koskaan laskenut itseäni väline urheilijaksi,enkä varsinkaan mieluusti, muista kuin lenkkareista, ole valmis maksamaan hurjia summia. Niin tälläkin kertaa,sauvat on kirpparilta ja maksoivat kokonaista 50 centtiä. Oikein ovat sopivan mittaiset ja tupet vain piti lisätä kesäkäyttöön. Hiki tuli, linnut lauloivat sydämensä kyllyydestä ja jopa räystäältä tipahteli vesi. Kevättä siis enteilee. Tosin on pysyttävä realiteeteissä,näillä korkeuksilla tulee joka vuosi ainakin 2 jos ei jopa 3 takatalvea.

Aamu enteili jo hyvää. Aamukävelyllä taivaalta alkoivat pilvet poistumaan ja oli jopa melko lämmintä. -10c on jo ihan lämpöistä kun ei tuule.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti