lauantai 19. kesäkuuta 2010

Maailman suurin purjelaiva
Tänään ohjelmassa oli maailman suurimpaan Sedov purjelaivaan tutustuminen. Olihan se upea!Onneksi olimme hyvissä ajoin liikenteessä ja vältyimme hurjilta jonotuksilta. Päivemmällä oli kuulema jopa parin tunnin jonotukset.Tunnelmaa oli laivalla ja jäin vain miettimään, miten upeaa olisi joskus päästä seilaamaan tuon kokoluokan laivalla. Pituutta oli 117m. Ja purjeet auki näyttäisi varmasti vielä upeammalta.

maanantai 14. kesäkuuta 2010

Aurinkoinen viikonnloppu ♥


Ennen kuin kerron burleski-iltamista, haluan jakaa kanssanne kesäisiä maisemia viikonlopulta. Puistoissa lintujen syöttäminen, piknikillä nurmikolla hyvässä seurassa, vanhojen rakennusten tutkailu ja torilla herkkujen syöminen.Pienistä mukavista asioista koostuu isot mukavat muistot. Ei ollut kuumaa,vaan ihanan lämmintä. Mukavia ihmisiä sopivasti.Jännitystä myös ilmassa. Kerron niistä kohta kun jaksan kuvien kanssa taas häärätä...

Ai niin, sain Sanna-Marilta ihanan kiitoksen tästä blogien ihmeellisestä maailmasta, KIITOS lämpimästi. Laitan tämän eteenpäin. :)

maanantai 7. kesäkuuta 2010

Burleskia Oulussa!


Ihanaa,enää muutama päivä ja tapahtumasta tulee totta! Bureskia Oulussa perjantaina 11.6. Mukana Bettie Blackheart, Frank Doggenstein, Cherry Bonbon, Cinnamon Dust ja live musiikista vastaa The Sultans ja vinyyleistä Pussy Power. Kiireinen,mutta mukava viikko tiedossa. Jännittää jo kivasti.

lauantai 5. kesäkuuta 2010

Kylmää ja hallaa kesässäOlen mieluummin vaatteet päällä viileässä kuin helteessä,jossa ei voi pitää mitään päällä. MUTTA, hiukan jo harmittaa, kun koko ajan saa olla sormikkaat ja monet kerrokset vaatetta päällä. Yksi lämpöisempi päivä välissä,jolloin sai sormikkaat riisua vain välissä.

Toissa päivänä oli sateisen myrskyisää, kuin syksy. Se ei juurikaan harmittanut kun oli varautunut,mutta eilen kun aurinko paistoi,mutta silti oli kylmempää kuin myrsky päivänä,pisti jo sieppaamaan.


Pieni pyyntö sään haltijoille,jos sen 10 lämpöasteen yli saisi kesäkuun kelit,kiitos!

torstai 3. kesäkuuta 2010

Meri ♥Asuin syntymääni lukuunottamatta merenrannalla 16 vuotiaaksi saakka. Silloin muutin keskelle Suomea opiskeluiden vuoksi ja siksi, että Kainuu oli unelmieni paikka ja mahdollisuus päästä karkuun kauas, mutta turvallisesti. Sukulaisia oli Kainuussa sopivan matkan päässä.Asuin Kainuun korvessa hyvillä mielin 3 vuotta, mutta kun sitten taas pääsin muuttamaan meren rannalle asumaan,tiesin etten varmaan koskaan osaisi asua kuin kotonani muualla kuin meren rannalla. En sitä huomannut keskimaassa asuessani,mutta olo oli jotenkin vapaampi meren rannalla.Nyt taas jo kauhean kauan olen saanut meren rannalla asua, viimeiset vuodet jopa ihan meren tuntumassa. Sinne on hyvä mennä ja pääsee rauhoittumaan. Kokeilemaan meren hiomia kiviä. Kuuntelemaan aaltoja. Haistelemaan meren tuoksua.

Käykää ihmiset rentoutumassa meren, järven, puron äärellä jos se on mahdollista. Suunnattoman terapeuttista.