torstai 3. kesäkuuta 2010

Meri ♥Asuin syntymääni lukuunottamatta merenrannalla 16 vuotiaaksi saakka. Silloin muutin keskelle Suomea opiskeluiden vuoksi ja siksi, että Kainuu oli unelmieni paikka ja mahdollisuus päästä karkuun kauas, mutta turvallisesti. Sukulaisia oli Kainuussa sopivan matkan päässä.Asuin Kainuun korvessa hyvillä mielin 3 vuotta, mutta kun sitten taas pääsin muuttamaan meren rannalle asumaan,tiesin etten varmaan koskaan osaisi asua kuin kotonani muualla kuin meren rannalla. En sitä huomannut keskimaassa asuessani,mutta olo oli jotenkin vapaampi meren rannalla.Nyt taas jo kauhean kauan olen saanut meren rannalla asua, viimeiset vuodet jopa ihan meren tuntumassa. Sinne on hyvä mennä ja pääsee rauhoittumaan. Kokeilemaan meren hiomia kiviä. Kuuntelemaan aaltoja. Haistelemaan meren tuoksua.

Käykää ihmiset rentoutumassa meren, järven, puron äärellä jos se on mahdollista. Suunnattoman terapeuttista.

3 kommenttia:

 1. Mielestäni vesi on pelottanut oikeastaan aina.Sen arvaamattomuus. Mutta koen kuitenkin samalla tavalla,rauhoittuvani veden ääressä oli se sitten meri,joki,järvi tai lampi. Mielettömän kauniita kuvia olet ottanut.

  VastaaPoista
 2. Sisämaassa aina asuneena en oo koskaan hoksannu tota meren taikaa...mutta vähän sama homma kyllä järvien kanssa. Olis tosi ahdistavaa asua silleen, että ei ois järviä tai lampia missään kohtuullisen matkan päässä. Vaikken missään rannan tuntumassa niinkään aikaa vietä, niin tarvii sitä, että sinistä vilahtaa aika ajoin kun tuolla meneee.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos,kuvaus on mukavaa,on suuri haave vielä joskus saada hommattua pokkaria parempi kamera,mutta hyviä tuollakin saa. :) Mukavaa viikonloppua myös teille! :)

  VastaaPoista