maanantai 14. kesäkuuta 2010

Aurinkoinen viikonnloppu ♥


Ennen kuin kerron burleski-iltamista, haluan jakaa kanssanne kesäisiä maisemia viikonlopulta. Puistoissa lintujen syöttäminen, piknikillä nurmikolla hyvässä seurassa, vanhojen rakennusten tutkailu ja torilla herkkujen syöminen.Pienistä mukavista asioista koostuu isot mukavat muistot. Ei ollut kuumaa,vaan ihanan lämmintä. Mukavia ihmisiä sopivasti.Jännitystä myös ilmassa. Kerron niistä kohta kun jaksan kuvien kanssa taas häärätä...

Ai niin, sain Sanna-Marilta ihanan kiitoksen tästä blogien ihmeellisestä maailmasta, KIITOS lämpimästi. Laitan tämän eteenpäin. :)

4 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Heti heräsi uteliaisuus, kun sanoit asuneesi Kainuun korvessa, missäs suunnalla asustelit?

  Ihanaa viikkoa sinulle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Asuin 3vuotta Kajaanissa, kesät menneet Sotkamo-Kajaani-Vuolijoki akselilla jos pienestä pitäen. Kaunista seutua kyllä.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kuvia oot napsinu! Mikä kamera sulla on?
  Oon koittanu vähä kanssa skarpata, että ottasin kameraa enemmän mukaan, mutta kun on olevinaan niin iso ja hankala.

  VastaaPoista
 4. Kiitos. Mulla on ihan pieni kamera,tää on Canon Ixus 110 IS,mut kun ei tahdo muistaa vaikka melkeen housun taskuun mahtuis. Tänäänkin juuri taas pääsin noin 100m autolla kiireessä ja siinä muistui mieleen,et TAAS jäi kamera... Pitäis vissiin säilöä avaimien kanssa samassa. (sitten unohtaisin varmaan nekin :P)

  VastaaPoista