sunnuntai 5. joulukuuta 2010

One thousand and one nightIik iik iik, tajusin taas miten aika vilahtaa nopsaan! Dj keikka rintamalla olemme lekotelleet lokoisasti ja Pussy Power siis tietoisesti keskittynyt vähän muihin hommiin, kuten hankkimaan uutta mielenkiintoista musiikkia.

Mutta ei kauaakaan kuin rymähtää taas tahti normaaliksi. Tammikuussa paikallisessa ( eli Oululaisessa) Nuclear Nightclubilla päästään taas burleski tunnelmiin 14. päivä. Siitä hippasen eteenpäin taas sen luokan juhlat, että oksat pois! Kemissä tulee Pakkasukko blues& jazz tapahtumaa kolmen päivän ajan ja esiintyjät ovat mitä huipuimmat. Tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Käykäähän kiinnostuneet kurkkaamassa ja varailemaan majoitusta, on kuulema melko piukkaan pakattu paikkakunta noihin aikoihin.

Siitä kun Pussy Power juuri ja juuri kerkiää toeta, kun taas viedään. Tällä kertaa kohteena Helsinki ja vieläpä Helsinki burlesquen päätapahtuma One thousand and one night helmikuun 5. päivä. Huh huh, meinaahan tuo jo jännittää isolle kirkolle lähtä vinyyliä veivaamaan. Ja asut pitää alkaa miettimään,tosin jo hieman aloitettuna on hattusta tyyliin sopien. Mistä lisää kun valmistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti