sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Joulunaikaa, jouluntaikaaJoulunaikaa vaan kaikille. Toivottavasti ette ole stressanneet siitä tai sen tulosta, tulee se stressaamattakin. Ja niiden kaappien siivouksesta, minusta hyvä heitto on tuosta asiasta se, ettei sitä ennekään kaapissa joulua ole vietetty... Piparintuoksua, kynttilöitä ja leppoisaa oloa, siinä on minusta hyvät joulun ajan eväät.

Oma joululomani alkoi jo perjantaina. Olen onnekas, pääsen jo aikaisin lomalle ja pikkuisia joulun juttuja tekemään. Tänä vuonna on erilainen joulu, menemme anopille/mummille joulunviettoon. Pääsen kuitenkin osallistumaan laittoon. Laatikoiden teko tuo joulun minulle. Ja pääsenkin ne tänäkin vuonna tekemään. Jouluruokien teko jakautui oikein leppoisasti,kun itse en ole leipojia ja mummi taas on juuri sitä. Piparit toki vanhalla ohjeella,mutta muut jätän suosiolla muille.


Joulukortit taas perinteiseen tapaan postitettiin viime tingassa. Miksipä luopua perinteista,heh. Vaikkakin joka vuosi yritän päästä siitä, mutta ainahan nuo ovat kerinneet. :) Tänä vuonna sentään kortit olivat ajoissa,kirjoitus jäi vaan loppupäiville. Välitunteina virkkasin pieniä sydämiä kortteihin kiinnitettäväksi ja ne voi halutessaan irroittaa uudestaan käyttöön. Kuuseen tai mihin vain.


Rauhaisaa joulua kaikille, jos en enää täällä pyöri ensi viikolla. Ja onnellista uutta vuotta 2011!

2 kommenttia: