sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Tampereen kutsun kuulen...Ihanaa odottaa reissuun lähtöä. Tampereen reissu on antanut odotella itseään ja kohta se vihdoin on käsillä. Laukun pakkaus alkoi, vaikka on vasta sunnuntai. Pitäähän reissuun lempivaatteet ottaa mukaan. Lisäähän sieltä todennäköisesti kertyy, vaikka tarvetta ei oikein edes ole. Onhan tuo kaupunki täynnä ihania liikkeitä ja kirppareita ja lemppari levykauppaa unohtamatta. Swamppiin on päästävä ja ennakoiden jo muutaman sinne tuloani odottamaan varmistellutkin. :)

Ja Pussy Power dj keikkaa myös tiedossa. Tampereen kulttuuriravintola Telakalla soitamme TV-resistori orkesterin kanssa. En olekaan vuosiin päässyt kyseisessä ravintolassa käymään ja viime kerrasta jäi niin tunnelmallinen paikka muistoihin ihanine erivärisine tuoleineen. Levylaatikkoa alustavasti olen pakkaillut ja tyllihame mietittynä, samoin kuin mekko. Kemin ihanasti Octopussy Clothing liikkeestä jo mekkokin hommattuna. Hell Bunnyn Momoko dress jo odottelee tilausuutta.

Vähän sisäkkömäinen, mutta kivalla tavalla. Kunhan junat vaan kulkevat edes suurinpiirtein odotetulla tavalla. Mutta ihana päästä reissuun yksin, mutta ystäviä tapaamaan ja olemaan kaupungin humussa ihan vain omine tarpeineen. Perheelliselle ihan ihanaa moinen. Sitten on kuitenkin taas ikävä mahdoton ja kotiin palua odotellaan kovasti viimeiset tunnit junassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti