lauantai 8. tammikuuta 2011

Palmikkoa ja muita neuleitaKyllä siinä tais nyt niin käydä,että neulekoneen mukana tuli innostus vannoutuneeseen virkkaajaan ja neuleet ovat nyt ainakin toistaiseksi vieneet minut mennessäni. Kouluun kun eivät ota,kun kolmatta viikkoaolen "joutunut" lomaa pitelemään,heh, ei oikeasti haittaa! Ja siitä syystä neulekoneen käyttö varmaan unohtuu melkoisesti,mutta puikoissa olen pysynyt koko loman.

Sain kiinni ennen lomaa palmikkoneuleesta ja siinä pysyin silleesti, että ystävälle neuloin synttärilahjaksi palmikkosäärystimet, itelle kans heti perään vähän eri määrällä palmikkoja ja vielä kunsikkäät, pipon ja kaulurin, ne tuli hieman pörröisemällä langalla tehtyä. Pitäisikin ottaa kuvat niistäkin.

Ihan huippua on ollut tuo Novitan Rose mohair lanka. Ainakin neuloa, käyttöön kun eivät vielä ole päässeet. Ostinkin sitä ison kassillisen, kun oli huippu alessa. Tässä sitten Novitan sivuilta katselin ohjeita ja nyt yrityksen alla on tällainen tunika/mekko mikä lie:

Tietenkin mustana, kun olen niin huono värejä käyttämään. Saas nähdä miten käy tuon kanssa,olen nin surkea ohjeita lukemaan. No, onpahan tekemistä joksikin aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti