maanantai 30. elokuuta 2010

Äkäpussi päivä


Juuri kun kaikki on niin leppoisaa ja rauhaisaa, tulee ärsyttävistä ärsyttävin maanantai, jolloin mikään ei luista! Yleensä maanantait eivät ole olleet mitenkään ikävämpiä kuin muut, mutta tänään sain maistaa tuota ikävää maanantaita. Toivottavasti ihmiset eivät joka maanantai saa tällaisia päiviä, koska ei ole kellään kivaa silloin.

Juuri kun olin tyttärelle kertonut, ettei sijaisopettaja ole tyhmä, koska opettaa eri tavalla, vaan tapoja on monia, niin kompastun samaan asiaan. Eli meillä oli toinen ammattiaineita opettava opettaja ensimmäistä kertaa ja täytyy myöntää, että puhuimme ihan eri kieltä, tai ainakin siltä tuntui. Kolmessa viikossa jo omaan opettajaan ja hänen mahtavan levolliseen ja pikkutarkkaan opetus tyyliin tottuneena, tänään sai kyllä ohimosuonet tykyttää ihan hurjana. Tuntui ettei mikään sujunut ja vielä koneetkin kiukuttelivat oikein urakalla. No, huomenna tiistai, jospa jo hommat luistaisivat paremmin ja yhteinen kielikin jo löytyisi...

3 kommenttia:

  1. Sait palkinnon blogissani Billie´s Burlesque Bite!

    VastaaPoista
  2. Iik, kiitos kunniasta! Yritän tässä saada mietittyäni postauksen aiheesta. Ihanaa lauantaita! ♥

    VastaaPoista
  3. Mulla on uus blogi! Ja muuten kännykän näyttö rikki, joten en nää tekstareita jops tulee. Jos oot ees laittanu, mutta en oo saanu hankittua kännyä.

    VastaaPoista