perjantai 30. heinäkuuta 2010

Kuuma kesä
Huh,lämmintä piisaa, makuuni jopa liikaa,mutta yritän olla valittamatta. Päivityksiä ei ole joutanut tekemään,kun elo yhtä hulinaa. Tämmöistä välillä, sitten viilenee ja hiljenee,ehkä...

Lisään joitain kesäloma kuvia, niitä onkin tullut napsittua ihan hurjasti. Onko se sitten hyvä vai paha. Johtuu kuitenkin täysin digikamerasta, vaikka ennen tuli kyllä kovasti kuvailtua,mutta siinä aina budjetti rajoitti hieman. (ja nyt laiskuus teetättää oikeiksi kuviksi.)


Parainen on ihana saari lähellä Turkua. Siellä olen eloni viettänyt 16 vuotiaaksi saakka. Ihana siellä on aina käydä. Asumaan en osaisi enää asettua sinne,luulisin. Etelän mentaliteetti puuttuu, pohjoisemmaksi korkeintaan tie vie, jos tästä vielä jonnekin muuttaa aikoo. Ehkä eläkepäiviksi?Kainuun kautta ajeltiin kotiin. Siellä mummola omine tuoksuineen ja ihanine lapsuus muistoineen on. Kaikki on vähän pienempää ja vähän kulneempaa kuin lapsena,mutta yhtä rakas paikka. Kun vielä saataisiin pidettyä joukolla kunnossa, kun isovanhemmat väsyvät hoitamaan.

Kuuma ajomatka ei ole mikään herkullisin tilanne matkustaa,mutta onneksi pysähdyksiä sai tehdä niin paljon kuin halusi ja eväitä oli tarpeeksi. Ja jätski maistui hyvi. :)

3 kommenttia:

  1. On se vaan mukavaa, että lomista jää muistoja kuvina. Meillä plaraillaan ahkeraan edellisvuosien kuvia ja muistellaan lomia, juhlia jne.
    Mää sitkeesti teetän suht säännöllisesti paperikuvia, koitan tietenkin rajottaa, mitä teetän ja mitkä saa olla vaan koneella. Ens viikolla varmaan putkahtaa yli 400 kuvaa laatikkoon (Pääsiäisestä asti), siinä sitä riittää laittelua vähän aikaa... :P :D
    Mukavaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista
  2. Kun saiskin joskus teetätettyä kuviksi,menis tosin varmaan vuosi päivittää ne kansiohin... Mukavaa viikonloppua myös! :)

    VastaaPoista