sunnuntai 23. toukokuuta 2010

Rokkia lisää päiviin
Aika menee,mutta tuntuu elo jämähtäneen. Odotusta ja odotusta. Kunhan odotus ohi,ehkä päiviin lisää rokkia tulossa. Joka päivä lisää musiikin kuuntelua, mikä tuo suloisuutta päiviin. Kesäloman odotus kaihertaa takaraivossa. Vaikka itsellä loma ollut jo vuoden verran.

Helle tuli ja meni,hyvä että meni,en pidä helteestä. Tulen tuskaiseksi ja mieluummin pistän vaatetta päälleni kuin yritän olla niitä ilman. Tänään on ihana kesäsade. Ei ole kylmää ja ilma puhdas.

Odotan kovasti myös kesäkuun 11. päivänä tulevaa dj keikkaa. Burleskia ja bluesia ja me Pussy Powerilla. Erilaiset iltamat tiedossa. Normaalisti kun on ollut meidän lisäksemme pelkästään orkestereita. Burleskin äitihahmo Suomessa Bettie Blackheart ja Epedog Frangenstein ja muutama lisätanssija valtaavat lavan ja blues puolen hoitaa The Sultans.

Tämä aamu jotenkin meinaa tökkiä,eikä ajatus nyt luistakaan niin kuin olin ajatellut. (tukka jäi kiinni sadeviittaan, avaimet unohtuivat kotiin, kompastuin auenneisiin kengännauhoihin...)Joten jatkan kun ajatus on rasvattu. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti